35 je lichaam veranderd

Een verandering in mijn lichaam, 35 jaar ben ik.

Wat een dubbelzinnig gevoel, in mijn buik voelt het goed, maar in mijn hoofd niet. Hormonen?

Zo zwaar en aldoor aan de rechterzijde van mijn hoofd boven mijn oor, precies een ronde plek zo groot als mijn vuist, die hoofdpijn. De pijn trekt achterlangs mijn oor over de slapen achter mijn rechteroog. Waardoor het oog pijnlijk is, hierdoor zie ik waziger. Aan beide kanten van mijn irissen heb ik zoals ik het zelf noem een `navelstreng`(precies zoals je weleens bij een ei kunt zien aan de dooier, ook gelig van kleur). U heeft hele droge ogen mevrouw zei de oogarts, kom ik nu na jaren achter. Nu heb ik druppels en gel, dat is een heerlijk gevoel. Hier kom je dan ook niet meer van af, van die droge ogen.

http://www.oogartsen.nl/oogartsen/overige_oogziekten/droge_ogen/

Van deze hoofdpijn is ook het rare dat daar de eerste en meeste grijze haren komen, ook de eerste nadat ik ze geverfd heb.

Vitaminen B (complex) gaf enig zins verlichting wat betreft het gevoel te hebben dat ik zwanger was, was verdwenen. De hormonen werden rustiger.

Vitaminen B (complex) moet je NIET maanden achter een gebruiken. In het begin ben ik een maand gestopt daarna twee maanden en zo heb ik de tussen pauze langer gemaakt als het goed voelde.

In principe moet je eigen lijf de vitaminen B (complex) uit de voeding halen.

– http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/60098-het-vitamine-b-complex.html

 


← Terug naar alle verhalen